Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda "Zoocosis" Estela de Castro
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

"Zoocosis" Estela de Castro

La reconeguda fotògrafa Estela de Castro presenta “Zoocosis”.

A través d’un recorregut de dos anys per diversos zoològics del país, l’artista pretén mostrar amb “Zoocosis” els símptomes psicològics anòmals que presenten els animals salvatges engabiats, causats per l’estrès i la tristesa que pateixen.

‘Els nens i nenes l’única cosa que aprenen és que l’ésser humà té dret de privar als animals de la seva llibertat en el seu propi benefici. Aquesta falta de llibertat provoca conductes estereotipades i repetitives generades per l’estrès, la solitud i l’apatia, donant lloc a una síndrome anomenada “Zoocosis”’.

Un projecte on les imatges, en blanc i negre, ofereixen una visió crua de la solitud i la desesperació dels animals. De Castro aprofundeix en el dany psicològic irreversible que pateixen els animals salvatges en captivitat, on sovint desenvolupen conductes repetitives i obsessives i, fins i tot, lesives per a ells mateixos.

Més informació sobre aquest esdeveniment

"Zoocosis" Estela de Castro

Què:

  • Exposicions

Quan:

Inici: 17-05-2024, 10:00
Fi: 16-06-2024, 20:00

Programació:

Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona

Localització:

Banc d'Espanya

Preu:

Gratuït

Organitzat per:

Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen