Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Xerrada-col·loqui 'El factor mental i placebo en la interpretació de la salut en les consultes mèdiques'
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Xerrada-col·loqui 'El factor mental i placebo en la interpretació de la salut en les consultes mèdiques'

Aquesta xerrada col·loqui és oberta al professorat, a les famílies i estudiants de BAT. Es tracta de ressaltar el factor mental en les relacions amb els serveis de salut, aspecte que no es té prou en compte. El conferenciant a partir de la seva experiència de quasi 45 anys d'activista i de 37 anys de professional exposarà les bases científiques per les quals tot millorant el factor mental podríem treure més profit dels recursos de salut, dels tractaments i dels recursos educatius.

Resum de la xerrada col·loqui:
Anàlisi des de la Neurociència i des de la pràctica del Cooppel. Com en un iceberg hi ha el factor mental de les persones que s'amaga al darrere dels fenòmens psicosomàtics com el placebo i l'autosuggestió en la interpretació ciutadana tot al voltant de les visites mèdiques i dels recursos de salut com els medicaments, l'homeopatia i les solucions casolanes tradicionals i de cara al valor educatiu i científic que J.M. Ferran està investigant des de 2012. El factor mental i la visita mèdica o la consulta d'orientació i assessorament psicopedagògic, és un acte d'aprenentatge i una situació òptima de cara el valor de la salut, en l'abans, en l'espera, en la visita i després de la visita.

 

Xerrada-col·loqui 'El factor mental i placebo en la interpretació de la salut en les consultes mèdiques'

Què:

  • Xerrades i congressos

Quan:

Inici: 09-10-2019, 19:00
Fi: 09-10-2019, 20:00

Localització:

Col·legi Oficial de Metges de Tarragona

Organitzat per:

Col·legi Oficial de Metges de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen