Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Talent latent 2020 de SCAN Review
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Talent latent 2020 de SCAN Review

Enguany se celebra la dotzena edició del Festival de fotografia SCAN i per aquest motiu el Centre d’Art de Tarragona organitza l’exposició col·lectiva Talent Latent en una edició especial i commemorativa anomenada SCAN Review.

Es podrà gaudir de les obres dels joves autors triats d’entre els fotògrafs participants en el Full Contact (l’espai que posa en contacte creadors emergents i agents del món de l’art) de totes les anteriors edicions de l’SCAN. Per als creadors és una oportunitat d’or per materialitzar els seus projectes, però per a la ciutadania representa una oferta cultural important, pel que té d’agosarada, innovadora, fresca i enriquidora.

Talent Latent marca la tendència de la fotografia contemporània que s’interrelaciona amb altres elements artístics. Avui, la fotografia ja no és només un sistema subtractiu, com s’entenia, en línies generals, a mitjans del segle passat. Des de ja fa temps, discorre entre captar imatges, que s’agafen i es prenen, i un sistema més additiu, com la pintura, en què els artistes omplen amb el seu art una tela en blanc.

En aquest context, els joves que participen en aquesta edició ens oferiran expressions artístiques sobre la base d’allò que han pres de la realitat, i que seran tractades i exposades segons el seu talent i la seva sensibilitat. Una immillorable oportunitat per gaudir d’aquesta manifestació cultural que ens interpel·la, ens provoca i ens fa còmplices del que veiem.

Comissaris: Chantal Grande i Jesús Vilamajó

Horaris:

De dimarts a dissabtes de 10 a 18.30h

Diumenges i festius de 10 a 14.30h.

Dilluns tancat.

 

Més informació sobre aquest esdeveniment

Talent latent 2020 de SCAN Review

Què:

  • Art
  • Exposicions

Quan:

Inici: 07-11-2020, 10:00
Fi: 31-01-2021, 18:30

Programació:

Centre d'Art Tarragona

Localització:

Casa Canals

Preu:

Gratuït

Organitzat per:

Centre d'Art de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen