Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Sessió de Respiració Holotròpica
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Sessió de Respiració Holotròpica

La Respiració Holotròpica (RH) és una forma de treball vivencial i terapèutic, creada pel psiquiatre Stanislav Grof, que ha estat experimentada per tot el món, des de 1976, amb uns resultats impressionants, pel que fa al Creixement Personal i ampliació de consciència.

Avui dia, a principis de segle XXI, la Respiració Holotròpica és una de les tècniques més poderoses i eficaces si volem, de veritat, arribar al més profund del nostre interior, perquè facilita l'accés a l'arrel de les causes de gran part dels bloquejos emocionals i psicosomàtics que, de manera inconscient, determinen les nostres vides.

Aquesta tècnica combina respiració, música i treball corporal focalitzat per facilitar-nos un fascinant viatge cap als anomenats estats no ordinaris de consciència ..., en les profunditats de la nostra pròpia psique, on el nostre Mental Superior (Sanador Intern) sabrà exactament què ha de fer i com fer-ho per superar la fragmentació interna i guiar-nos cap a la sanació i plenitud vitals duradores.

Més informació sobre aquest esdeveniment

Sessió de Respiració Holotròpica

Què:

  • Cursos i tallers

Quan:

Inici: 18-10-2020, 10:00
Fi: 18-10-2020, 15:00

Localització:

MamaTÀLEM

Preu:

110 €

Venda d'entrades:

talemescola.com

Organitzat per:

TÀLEM Escola de Vida

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen