">

Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Sandré (BCN)
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Sandré (BCN)

En aquest món que és cada vegada més una interferència febril, la gent es maneja com bonament pot. Movem les nostres articulacions per a anar d'un lloc a un altre i comunicar-nos, mentre se'ns insta a produir i a consumir i a sortir maques per a la foto.

Enfront d'aquesta tensió del cos vigilat, de les esquerdes de l'underground barceloní van emergir en 2018 Rosa, Carles, Stefi i Marc. Eren i són amics, també precaris, i a vegades el sòl sota els seus peus semblava tremolar. La idea que se'ls va ocórrer: recrear-se en el tremolor.

 

La idea, de nou, una vegada van haver agarrat els instruments: cridar-li, partir-li la cara al tremolor i a les mesquineses de la vida moderna i a tot el que els vingués en gana. Ells no entenen de distàncies profilàctiques i, quan comencen a tocar, sabem que hi haurà refrega de la bona. Després del seu LP debut, Ocell Monyó (2019), i el EP Trúnel (2020), van tornar amb Gestions Fàcils (Hotel Rècords, 2022) per a confirmar que el hiat pandèmic no va fer mossa en ellxs.

Faltaria més. Els seus concerts pengen el cartell de ‘no hi ha entrades’ i el seu periple presentant el seu nou disc ha passat ja per Primavera Sound, Tsunami, Cranc Festival, Sound Isidro, Let´s Festival, Sintonitzza, Gambeat, Lloro Facu o Monkey Weekender, entre molts altres. I com a colofó han quedat en el podi dels tres finalistes del Certamen Vila de Madrid.

  • Entrades: a partir de 3€
  • En línia a: entrades.tarragona.cat
  • El mateix dia del concert: a l’espai on es fa el concert, des de 2 hores abans
  • Presencialment: al Teatre Tarragona en horari de taquilles

Més informació sobre aquest esdeveniment

Sandré (BCN)

Què:

  • Música

Quan:

Inici: 13-04-2024, 13:00
Fi: 13-04-2024, 14:00

Programació:

Refugi sonor, Arts escèniques TGN Cultura

Localització:

Teatre Auditori Camp de Mart

Preu:

A partir de 3 €

Venda d'entrades / Inscripcions:

entrades.tarragona.cat o en les taquilles

Organitzat per:

Ajuntament de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen