Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Raúl Cantizano
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Raúl Cantizano

Zona acordonada és un concert de guitarra preparada, híbrid i transmèdia que parteix de la guitarra, l'electrònica, el flamenc i la creació audiovisual en directe per a estrènyer les cordes, desplaçar els punts de vista i reflexionar sobre la societat, l'artístic i el cultural d'aquesta la nostra “nova normalitat”.

És un projecte que investiga un nou llenguatge escènic, visual, performatiu i musical, que amplia l'espai habitual del guitarrista més enllà de la seva cadira i els seus dits. És un recital atípic de guitarra expandida on la llum, el vídeo en directe i l'acció acompanyen la música en un format renovat i actual. Posa en relació diversos modes d'entendre l'escena i l'instrument; des de la seva concepció més clàssica a la més innovadora.

La seva intenció consisteix en una ampliació dels registres i les possibilitats. Es presenta com un laboratori guiat per diferents moments en els quals el guitarrista i música interactuen amb pantalles, dispositius electrònics, càmeres, projeccions en directe i música electrònica.

Raúl Cantizano

Què:

  • Música

Quan:

Inici: 11-07-2024, 21:30
Fi: 11-07-2024, 23:00

Programació:

Refugi sonor, Festival Camp de Mart

Localització:

Teatre Auditori Camp de Mart

Preu:

3 €

Organitzat per:

Ajuntament de Tarragona i Associació Cultural Anima’t

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen