Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Quim Packard “Transition Graphics”
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Quim Packard “Transition Graphics”

L’ecologisme és un dels temes principals de l’obra de Quim Packard, que cada vegada es preocupa més pel col·lapse sistèmic i mediambiental imminent. Transition Graphics és un dels seus últims projectes, amb el qual justament busca generar consciència sobre els problemes que afecten el planeta i repensar la nostra posició en ell, no tant per evitar el col·lapse sinó per pensar en com habitar-lo.

El reusenc artista i productor cultural, va presentar el 2014 l’exposició Com perdre’s a Alaska, que reflexionava sobre la imatge idíl·lica i salvatge que aquest estat nord-americà projecta en l’imaginari col·lectiu. Però ara, després del seu viatge a Alaska el 2016, Packard fa una relectura d’aquella peça per mostrar com l’explotació de recursos també ha afectat el paisatge i la vida, un fet exemplificat per la canonada de més de 1.000 km de llargada que travessa tot l’estat de nord a sud per transportar petroli.

Més informació sobre aquest esdeveniment

Quim Packard “Transition Graphics”

Què:

  • Exposicions

Quan:

Inici: 10-11-2022, 18:00
Fi: 08-01-2023, 20:30

Programació:

Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona

Localització:

Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona

Preu:

Entrada lliure

Organitzat per:

Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen