Presentació del llibre "Tarragona amb C de castells i de cuina", de Jordi Bertran
Aquesta publicació recull un centenar d'articles publicats al Diari de Taearagona, en la secció "Maireta i seitó", que escrivia J. Betran. Aquesta selecció se centra en el lligam entre castells i cuina autòctona, ambdós alhora reconeguts per la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.
Presidirà l'acte: Santiago J. Castellà (president del Port de Tarragona).
Hi intervindran: Manuel Rivera (editor), Eloi Miralles (degà dels cronistes castellers), Laura Casas i Cinta S. Bellmunt (periodistes) i Jordi Bertran (autor del llibre).
Què:
- Lletres
- Xerrades i congressos
Quan:
Inici: 02-04-2025, 19:00
Fi: 02-04-2025, 20:30
Programació:
Primavera Literària
Localització:
Telèfon de contacte:
PICedita@gmail.com
Preu:
Gratuït
Organitzat per:
PICedita