Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Ones de resistència
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Ones de resistència

La vibració vocal i la seva ressonància centren l’exposició Ones de Resistència, modulades per Fito Conesa i sorgida d’un procés participatiu.

Després d’obrir boca el passat mes d’octubre amb el diàleg únic entre Maria Arnal i Lolo & Sosaku, Ones de Resistència obre la temporada 2023 a les Golfes de Casa Canals amb una exposició que es podrà veure del 10 de febrer al 9 d’abril.

Ones de Resistència és una exposició modulada per Fito Conesa i un procés participatiu al mateix temps, que es concretarà també en activitats i en un projecte de mediació. A partir de l’exercici de creació col·lectiva d’una coral efímera i un exercici de composició compartida per abordar des del musical les històries silenciades, Ones de Resistència agrupa diferents experiències i experiments a partir de la vibració vocal i de la ressonància d’aquesta en l’espai expositiu; arxiva, reuneix i visibilitza com l’art se serveix del format (objecte / ona) per expandir-se, qüestionar-se o canviar d’estat: un recorregut que es planteja com una coral (o, fins i tot, una òpera musical) amb diversos artistes i participants, però amb una vibració comuna.

Més informació sobre aquest esdeveniment

Ones de resistència

Què:

  • Exposicions

Quan:

Inici: 10-02-2023, 19:00
Fi: 09-04-2023, 21:00

Programació:

Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona

Localització:

Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona

Preu:

Entrada lliure

Organitzat per:

Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen