Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Obrim el MNAT. Recuperem el nostre espai
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Obrim el MNAT. Recuperem el nostre espai

Amb el lema Obrim el MNAT. Recuperem el nostre espai volem convidar la gent del Camp de Tarragona a visitar l’exposició TÀRRACO/MNAT al Tinglado 4 al Moll de Costa, a partir de dimarts 19 de maig.

L’exposició es podrà visitar de manera individual, o en grups de convivència, dins l’horari habitual: de dimarts a dissabte de 9.30 a 18 h i diumenge de 10 a 14 h.

Fins el dia 31 de maig, l’entrada serà gratuïta.

Per tal de vetllar per la seguretat de la visita, s'han revisat i implantat mesures i protocols per garantir la seguretat de visitants, treballadors i de la col·lecció.

La visita al Museu es pot fer individualment o en grups de convivència. Ara per ara, només ens podrà visitar la gent de la regió sanitària del Camp de Tarragona. Durant la visita s’ha de dur la mascareta posada, tant els adults com els infants. Cal respectar la distància física de 2 metres, i seguir les indicacions del personal del museu per evitar el contacte.

Més informació sobre aquest esdeveniment

 Obrim el MNAT. Recuperem el nostre espai

Què:

  • Patrimoni i història
  • Visites, rutes i excursions
  • Exposicions
  • Activitats familiars

Quan:

Inici: 19-05-2020, 09:30
Fi: 31-05-2020, 18:00

Localització:

Tinglado 4 del Moll de Costa

Preu:

Gratuït

Organitzat per:

MNAT

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen