Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda "Ninots". Vinyetes a la premsa
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

"Ninots". Vinyetes a la premsa

Vinyetes a la premsa
Les vinyetes exposades són composicions plàstiques, en clau satírica, sobre esdeveniments polítics i socials recents.
L’autor gaudeix de cada pas, s’hi introdueix per resoldre cada gir narratiu expressat gràficament. Concep cada vinyeta com un quadre on ballen tots els components. L’elaboració de cada vinyeta  és totalment artesanal, el Photoshop no hi té cabuda.
Posa l’accent sobre els personatges principals, ben definits a través de la mirada, la postura, el vestuari... Però també juga hàbilment amb elements i figurants que ens fan l’ullet, arrodonint amb humor la composició del relat.
En fa un ús simbòlic del color. Aporta matisos i textures amb aquarel·la i ceres, emfatitzant el to, però deixa que el traç, el dibuix, sigui el més destacable.
Als acudits trobem un treball agosarat i catxondo.
Víctor Centelles Miranda (Tarragona, 1966) ha publicat les seves vinyetes en diaris de Barcelona i Tarragona. En l’actualitat, paral·lelament a les seves col·laboracions a la premsa, continua treballant la historieta gràfica (Premi Ricard Opisso d’Historieta Gràfica,1999). El detectiu tarragoní Pitu Trifàsic és el protagonista dels dos còmics que té publicats: El Pelussa de la Rabassada i Qui és ningú?
Ara treballa en una nova historieta d’en Pitu Trifàsic.

Més informació sobre aquest esdeveniment

"Ninots". Vinyetes a la premsa

Què:

  • Exposicions

Quan:

Inici: 27-06-2019, 20:00
Fi: 08-09-2019, 20:00

Localització:

Tinglado 1 del Moll de Costa

Organitzat per:

Port de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen