Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Murs 700
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Murs 700

Aquesta proposta planteja el disseny, la producció i la difusió d’una sèrie d’intervencions murals realitzades per part de diferents artistes del territori, que juntes constitueixen un relat polièdric i descentralitzat de com la ciutadania tarragonina ha viscut i experimenta les festes de Santa Tecla.

Durant la festa major són molts els tarragonins i tarragonines que s’apleguen als grans i transcendents actes festius celebrats en la gran majoria al centre històric de la ciutat. En contraposició a aquesta lògica centralitzada, però, existeix una varietat de maneres de viure aquest període tan especial, que van lligades a la realitat de cada barri de la ciutat, als relats orals i la microhistòria continguda als espais públics.

Agafant de base la diversitat que suposa aquest fet i per tal de posar-la en valor, aquest projecte proposa generar una sèrie d’intervencions murals en els barris de la ciutat que estan geogràficament més allunyats del seu centre històric. Unes intervencions que, treballades en connexió amb part del teixit social de cada barri, pretenen visibilitzar com es viu la festa major de la ciutat des d’aquell propi context.

De la mateixa manera, el projecte treballa cada intervenció amb artistes que creen des de diferents disciplines artístiques i metodologies, per tal de generar una proposta rica i contemporània en diversitat expressiva. Les propostes artístiques seleccionades són les d’Íria Rodon, Pablo Carpal, Miquel Falgàs, Alba Domingo, Cristina Lavilla, David Oliete i Adrià Targa. Les seves intervencions murals les podrem veure a Bonavista, el barri del Port, la platja del Miracle, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Torreforta i Monnars.

Idea i producció: Polígon Cultural

Més informació sobre aquest esdeveniment

Murs 700

Què:

  • Art
  • Exposicions

Quan:

Inici: 12-07-2021, 00:00
Fi: 22-09-2021, 23:55

Programació:

Santa Tecla

On:

En diversos murs de Tarragona

Organitzat per:

Polígon Cultural

Hi col·labora:

Escola d’Art i Disseny de Tarragona / Associació 27.7 Artgroup (muralistes i grafiters) / Associacions de veïns i veïnes de cada barri / ESPIMSA / EMDE / Ajuntament de Tarragona - Departament de Cultura i Departament de Joventut

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen