">

Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Marc Sellarès: Memòria
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Marc Sellarès: Memòria

Cultura Verda torna a Mèdol amb l’exposició individual “Memòria”, dedicada a l’obra de Marc Sellarès, i on el territori i la denúncia són claus.

El projecte transversal i multidisciplinari Cultura Verda, dedicat a la relació entre les arts contemporànies i el medi ambient, torna a les Golfes de Casa Canals i ens presenta “Memòria”, un recorregut per l’obra de Sellarès. Peces enregistrades arreu del món, fotografies, documentals, vídeo i peces escultòriques. Sota aquest títol s’arreplega la línia de temps i pensament més representativa i immanent a la seva obra: la vinculació del territori com a senyal d’identitat, l’ecologia humana, les fractures amb el medi, els canvis, el que fou i ja no és, la recerca del que ens converteix en el que som, el sentit de pertinença i la pèrdua de les arrels. Tot això amanit des del caire humanista, però també des de la denúncia i el sentit crític.

Marc Sellarès: Memòria

Què:

  • Art
  • Exposicions

Quan:

Inici: 22-04-2023, 12:30
Fi: 02-07-2023, 20:00

Programació:

Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona

Localització:

Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona

Preu:

Gratuït

Organitzat per:

Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen