Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda La vie de château
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

La vie de château

Les pel·lícules que es presenten al Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya (FICAC) estan categoritzades en quatre eixos temàtics: migracions, colonialisme, feminismes i emergència ambiental.

L’objectiu és donar al públic diferents perspectives de les realitats que dibuixen la vida al continent i posar sobre la taula les noves mirades i narratives del cinema d’autoria africana, fet també des de les seves diàspores.

El quart eix, migracions, encara el repte de representar la migració de manera positiva, i busca, amb les pel·lícules seleccionades, fer visible les dues cares de la migració, l’anada i també, la tornada; a més de posar l’èmfasi en les seves causes a través de la veu dels seus propis protagonistes. Per Tarragona, comptarem amb La vie de château (2017), una comèdia sobre la vida dels immigrants africans a una metròpolis com París.

Més informació sobre aquest esdeveniment

La vie de château

Què:

  • Cinema

Quan:

Inici: 24-07-2024, 22:00
Fi: 24-07-2024, 23:45

Programació:

Festival Sota La Palmera, Estiu amb Cooperació

Localització:

Espai Jove La Palmera

Preu:

Gratuït

Organitzat per:

Ajuntament de Tarragona

Hi col·labora:

Fons Català de Cooperació i CinemÀfriques

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen