Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Jornada tècnica: Impacte del gènere en les persones joves
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Jornada tècnica: Impacte del gènere en les persones joves

Primavera TarragonaJove. Jornada tècnica: Impacte del gènere en les persones joves

Data: dimecres 29 de de maig de 9 a 14 h

Espai Jove Kesse / Gratuït / Dirigida a professionls que treballen amb joves

L’actualitat que vivim a hores d’ara, ens fa entendre que l’impacte del gènere no entén d’edat, perfil social, classe social i econòmica i fins hi tot no té a veure amb l’aspecte cultural i la ideologia subjectiva, donat que aquest impacte que estem anomenant té un condicionant global a nivell mundial.

Per poder entendre, com impacta i com s’encreuen les estructures de gènere en les nostres vides, les persones professionals que atenen a les i els joves, tenim la responsabilitat d’obrir les mirades, d’establir nous horitzons i incorporar la vessant “feminista” i les perspectives de gèneres en es nostres intervencions, per acompanyar els malestars i situacions de vulnerabilitat que es produeixin a diari entre les i els nostres joves.

En aquesta jornada es donaran eines i estratègies a les persones professionals per poder fixar un enfoc de gènere en les seves intervencions, i poder detectar situacions en les quals els mandats de gènere estan influint en la conducta de les persones participants i usuàries dels serveis per a joves.

  • El primer bloc de la jornada comptarà amb la presència de professionals del camp de la psicologiai el món socioeducatiu, que ens faran una aproximació a la perspectiva de gènere.
  • En el segon bloc coneixerem experiències i projectes d’arreu del territori que incideixen directament en aspectes relacionats amb el gènere, i/o poder veure com han incorporat la perspectiva i mirada de gèneres en els projectes que duen a terme amb joves.

Més informació sobre aquest esdeveniment

Jornada tècnica: Impacte del gènere en les persones joves

Què:

  • Cursos i tallers

Quan:

Inici: 29-05-2019, 09:00
Fi: 29-05-2019, 14:00

Programació:

Tarragonajove

On:

Espai Jove Kesse

Telèfon de contacte:

977296251

Preu:

Gratuït amb inscripció prèvia

Venda d'entrades:

Inscripcions: salut.tarragones@oficinajove.cat

Organitzat per:

Oficina Jove del Tarragonès

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen