">

Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Jornada Debat a Bat. Parlem de l'Autoestima
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Jornada Debat a Bat. Parlem de l'Autoestima

Jornada que pretén apropar a la ciutadania el concepte d'autoestima, que és, i com afecta les nostres relacions i com influeixen les xarxes socials en ella.

Es vehicularà a través de 3 ponències:

1. Construcció de l'autoestima: importància de les experiències primerenques. A càrrec d'Alberto Soler, Psicòleg General Sanitari amb una experiència de més de 15 anys en psicoteràpia i assessorament a pares.

L'autoestima és la capacitat de valorar-se a un mateix, que es construeix al llarg de tota la vida, amb un gran pes de les vivències primerenques i del concepte d'un mateix que comencen en la infància. Analitzarem com les experiències primerenques, el bon tracte a la infància, la satisfacció de necessitats i drets de nenes i nens, l'escolta activa i una comunicació respectuosa, l'empatia i una educació "sense etiquetes", estableixen les bases per a la construcció d'una autoestima saludable.

2. Com construir una vida amorosa que t'aporti autoestima, a càrrec de Sílvia Llop, Psicòloga especialitzada en el terreny de l'amor, autora del llibre Mándalo a la mierda (mereces algo mejor) i empresària.

Parlarem de la importància de tenir una relació de parella sana i de com pot afectar la nostra autoestima. Explorarem conceptes com les banderes vermelles, els estàndards, les relacions tòxiques, les fantasies, les no-relacions i com construir relacions sanes. Descobrirem com cuidar el nostre amor propi de manera que la nostra vida amorosa no sols no el destrueixi, sinó que l'enforteixi.

3. Instaestima, a càrrec de Victor Amat, Psicòleg i director del Postgrau de Teràpia Breu (Universitat de Girona). Autor del llibre Psicologia Punk.

Cerques l'autoestima i la felicitat en la pantalla del teu mòbil? Seria una bona cosa si autoestima i felicitat fossin possibles i de la mà. Utilitzar el mòbil no és dolent, el terrible de veritat és creure't els contes de l'autoestima naïf. Advertiment sanitari: conferència no recomanada per a amants del Wonderful.

Jornada oberta al públic en general, especialment dirigida a joves i adolescents.

Més informació sobre aquest esdeveniment

Jornada Debat a Bat. Parlem de l'Autoestima

Què:

  • Xerrades i congressos

Quan:

Inici: 21-11-2023, 09:00
Fi: 21-11-2023, 13:00

Localització:

Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Preu:

Gratuït

Organitzat per:

Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya - Delegació Territorial de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen