Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Home?, dansa
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Home?, dansa

Ivelice Brown – Direcció

Juan Urbina, Ivelice Brown, Hannah Nichols,
Raul Gea Martinez, Pedro Alcala – Intèrprets

Després d’haver marxat de casa, de vegades les persones es retroben lluny ¿per formar un
nova llar?…

Aquesta proposta performativa conjuga dansa i composició musical. Convida a l’espectador a compartir un espai íntim a través de l’escena. La convivència durant el procés de creació dels seus intèrprets fa costat el discurs central d’aquesta obra teixida pel llenguatge no verbal abordat des de l’experimentació del moviment.

Evocar a una casa és un argument per tal que els seus habitants conflueixin des de la quotidianitat a la abstracció del moviment pur i intrínsec, capaç de narrar les històries que cada un dels seus cossos revelen, com cartografies en l’espai des dels seves més recents provinences.

Home? planteja la idea de ¿Que vol dir estar a casa? Què és sentir-se a casa? Un viatge emocional a través d’un vocabulari col·lectiu creat com a primera directriu, que genera una atmosfera que obre una bretxa entre el joc i la improvisació per crear expectatives i permetre allò inesperat en el seu context.

Més informació sobre aquest esdeveniment

Home?, dansa

Què:

  • Dansa

Quan:

Inici: 28-09-2019, 20:30
Fi: 28-09-2019, 21:30

Programació:

Teatre el Magatzem

Localització:

Teatre el Magatzem

Preu:

Socis 6€/Anticipada 10€/Guixeta 12€

Venda d'entrades:

En línia taquilla.coop

Organitzat per:

Cooperativa Obrera

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen