Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Harmonia Diversa
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Harmonia Diversa

Harmonia Diversa. Col·lectiu “Liant la Troca” de Jordi Cortés i “En moviment” de l’Associació Si jo puc, tu també.

A "Harmonia Diversa", la dansa es converteix en un llenguatge universal que celebra la riquesa de la diversitat humana. Aquest espectacle extraordinari fusiona la gràcia del moviment amb la inclusivitat, trencant barreres i desafiant les expectatives.

En un escenari vibrant, els ballarins s'uneixen per crear una simfonia de formes i colors. La coreografia, dissenyada meticulosament, reflecteix la varietat d'experiències i talents que cada individu aporta a l'escenari. "Harmonia Diversa" ens submergeix en un viatge que celebra la singularitat de cada ballarí.

El que fa que aquest espectacle sigui veritablement únic és el compromís amb la inclusió. Quan parlem d’inclusió volem dir de ballarins amb discapacitat i sense. Aquests s'uneixen en perfecta harmonia, demostrant que la dansa és un art que no coneix límits ni restriccions. La força i la vulnerabilitat s'entrellacen, creant una narrativa visual que inspira i emociona.

La música, acuradament seleccionada, complementa la diversitat de moviments amb una banda sonora que abraça gèneres i cultures. La música eleva l'experiència, submergint el públic en un viatge multisensorial.

"Harmonia Diversa" no és només un espectacle de dansa, és una celebració de la inclusivitat i la bellesa que es troba en la diferència. Uneix-te a nosaltres mentre explorem la riquesa de la condició humana a través de l'expressió artística, tot recordant-nos que, en la diversitat, trobem la veritable harmonia.

Creació i coreografia: Jordi Cortés i Amaia Dorronsoro

Interpretació: ballarins del Col·lectiu ”Liant la Troca” i “En moviment”

Preu: 10 €

Edat: tots els públics

Durada: 75 min

Punts de venda d'entrades

  • Les 24 h a la pàgina web entrades.tarragona.cat
  • A les taquilles del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11): De dimarts a dijous, d’11 a 13 h; divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h

Més informació sobre aquest esdeveniment

Harmonia Diversa

Què:

  • Dansa

Quan:

Inici: 26-05-2024, 18:00
Fi: 26-05-2024, 19:15

Programació:

Arts escèniques TGN Cultura

Localització:

Teatre Tarragona

Preu:

10 €

Venda d'entrades / Inscripcions:

entrades.tarragona.cat o a les taquilles del teatre

Organitzat per:

Ajuntament de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen