Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Nit de la Il·lustració
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Nit de la Il·lustració

FESTIVAL SOTA LA PALMERA #FSLP2019

La Nit de la Il·lustració és una festa dedicada a donar visibilitat a aquesta disciplina i una oportunitat per veure en directe el treball de diversos professionals del sector. Enguany, és l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona (AIT) l’encarregada d’elaborar el programa. Des de l’AIT s’ha volgut apostar pels joves talents que hi ha al nostre territori –i que ja formen part de l’associació– per posar de manifest les diverses tècniques amb què els professionals duen a terme el seu treball. Sota aquesta premissa es durà a terme la dinàmica principal en la qual els assistents seran els que decidiran què dibuixaran els quatre il·lustradors convidats: Nicola Weber, Clarisa Starling, Álvaro Altarejos i Alba Domingo. Si l’atzar de la temàtica no és prou repte, els dibuixants tindran un límit de temps marcat per la música en directe del DJ Pallareti i Great Alice. Un cop aturada la música hauran de passar la il·lustració a un altre company per tal que continuï intervenint-la. El resultat final seran 4 il·lustracions realitzades a quatre mans que se sortejaran entre el públic assistent.

A més de poder veure in situ com s’elabora una il·lustració, els assistents podran participar en l’elaboració d’un tòtem il·lustrat. Des de l’AIT es vol aproximar aquesta disciplina a tothom i la millor manera de fer-ho és donant plena llibertat al públic i animar-lo a desplegar la seva creativitat.

Més informació sobre aquest esdeveniment

Nit de la Il·lustració

Què:

  • Art

Quan:

Inici: 11-07-2019, 22:00
Fi: 11-07-2019, 23:30

Programació:

Festival Sota La Palmera - Cultura de Carrer

Localització:

Espai Jove La Palmera

Telèfon de contacte:

977296251

Preu:

Gratuït

Organitzat per:

TarragonaJove

Hi col·labora:

Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen