Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Estela de Castro presenta The Animals a Mèdol
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Estela de Castro presenta The Animals a Mèdol

De l’1 de març al 7 d’abril l’exposició “The Animals” de l’artista Estela de Castro s’instal·la a Les Golfes de Casa Canals. El projecte fotogràfic pretén conscienciar sobre el maltractament animal, a través de retrats d’animals rescatats de situacions d’abandó, caça, circ, zoo, laboratoris, …

Vivim en un món envoltat de violència contra els animals sense considerar que són éssers amb les seves pròpies necessitats. The animals és una sèrie de retrats d’animals rescatats que lluita per denunciar diferents tipus d’explotació que sofreixen moltes de les espècies amb les quals compartim el planeta. Retrats acompanyats d’un petit text que conten les històries que hi ha darrere de cadascun d’ells. Molts d’ells provenen del tràfic il·legal i granges, o són animals salvatges tancats en zoos, explotats en circs o víctimes del “mascotisme” i posterior abandonament. De no haver estat rescatats, molts haurien mort en escorxadors després d’haver tingut una vida d’amuntegament, en laboratoris d’experimentació, víctimes de la caça, de la violència rectoria o haurien mort en la naturalesa després de sofrir un atropellament.

Més informació sobre aquest esdeveniment

Estela de Castro presenta The Animals a Mèdol

Què:

  • Exposicions
  • Art

Quan:

Inici: 01-03-2024, 18:00
Fi: 07-04-2024, 20:00

Programació:

Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona

Localització:

Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona

Preu:

Activitat gratuïta.

Organitzat per:

Mèdol Centre d'Arts Contemporànes de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen