Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Estades esportives d'estiu 2020
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Estades esportives d'estiu 2020

La nova edició de les tradicionals estades esportives tindrà lloc del 29 de juny al 4 de setembre a les instal·lacions esportives de Sant Pere i Sant Pau i a les de la Part Baixa i Serrallo.

Aquesta activitat està destinada als infants nascuts entre els anys 2006 i 2016. Els participants a les estades, que són setmanals, podran gaudir, en horari de 9 a 14 h de diferents jocs i propostes esportives. Es realitzaran activitats relacionades amb diferents esports de caire recreatiu, activitats de lleure a l’aire lliure en espais naturals, taller de manualitats, activitats de piscina i tallers de conscienciació dels hàbits de salut i higiene envers la Covid-19. També s’ofereix un servei d’acollida gratuït de 8 a 9 h.

El preu de l’activitat és de 45 € / estada setmanal per als abonats al PMET (antiguitat mínima de 3 mesos com a abonat) i de 60 € per als no abonats.

El procés de d’inscripció consta de dos períodes diferents:

• Del 16 al 18 de juny per als abonats al PMET.

• A partir del 19 de juny oberta a tothom.

Totes les activitats de les Estades d’Estiu se celebraran atenent als protocols i directrius establerts per les autoritats sanitàries. 

Més informació sobre aquest esdeveniment

Estades esportives d'estiu 2020

Què:

  • Esports

Quan:

Inici: 29-06-2020, 09:00
Fi: 04-09-2020, 14:00

Localitzacions:

Complex esportiu Sant Pere i Sant Pau

Pavelló i piscina municipal del Serrallo

Preu:

45 € / 60 € (no abonats al PMET)

Organitzat per:

Patronat Municipal d’Esports

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen