Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Em dic Carola
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Em dic Carola

La Guerra Civil ha acabat fa pocs mesos, Tarragona com la resta del país, es va transformant i els seus habitants s'han d'adaptar al nou règim, qui no ho fa, sap el que arrisca. La Marta i la Carme són amigues des de petites i abans de la guerra, amants. L'ambient gris que cau com el plom a la ciutat els farà prendre decisions que canviaran per sempre les seves vides. Una última carta, la visió de la catedral i els carrerons on es paga el vici de la carn, són l'escenari d'una història d'amor impossible.

"Em dic Carola" és un crit a la supervivència i a l'amor, a pensar que en temps convulsos hi ha situacions i decisions difícils de comprendre. Aquest és un relat per no jutjar, perquè qui no ha viscut l'horror, la fam i la mort, no pot menysprear qui ha fet de tot per sobreviure.

Aquest Story Walker és una peça audiovisual que té per escenari els carrers de Tarragona i on el públic esdevé el protagonista de la història.

Disponible en català, castellà i anglès. 30 minuts.

Fitxa artística

Dramatúrgia i traducció al castellà: Maria Roig Alsina

Disseny sonor i muntatge: Albert Rué

Imatge: Albert Rué

Producció: FITT Noves Dramatúrgies

Més informació sobre aquest esdeveniment

Què:

  • Teatre

Quan:

Inici: 01-09-2021, 00:00
Fi: 30-09-2021, 00:00

Programació:

FITT. Festival Internacional de Teatre

Telèfon de contacte:

977 222 014

Preu:

Gratuït amb inscripció prèvia

Organitzat per:

Sala Trono

Hi col·labora:

Ajuntament de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen