Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Dia Mundial de la Persona Refugiada
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Dia Mundial de la Persona Refugiada

El 20 de juny es commemora el Dia Mundial de les Persones Refugiades.

L'Assemblea General de les Nacions Unides va establir aquesta data en la celebració del 50è aniversari de la Convenció de Ginebra sobre l'Estatut de les Persones Refugiades.

Segons la plataforma Stop Mare Mortum, enguany ha mort mig miler de persones al Mar Mediterani, xifra que s'afegeix a les més de 35.000 persones que hi han perdut la vida des de l'any 2.000. El nombre de persones que es veuen obligades a mobilitzar-se al món és dels més elevats de la història. Una xifra superior als 7 milions de persones des de l'any 2016 han hagut de marxar dels seus països de manera forçosa. Moltes d'elles han trobat la mort al mar i a les fronteres, han patit tortures i esclavatges.

Per commemorar aquest dia Stop Mare Mortum organitza els següents actes:

  • 19:00 h.: projecció de vídeos i fotos
  • 19:45 h.: Lectura del manifest
  • 20:00 h.: Representació de  teatre social amb el Grup +aprop i cloenda amb cançons de Cecilia Panisello.

Stop Mare Mortum, Coordinadora d'ONG per al desenvolupament, la defensa dels drets humans i la pau a Tarragona, vol incidir en el canvi de polítiques migratòries, de protecció internacional i d'acció exterior que permetin assolir un món basat en el respecte pels drets humans, en la igualtat d'oportunitat i en el diàleg com a eina de resolució de conflictes.

Més informació sobre aquest esdeveniment

Dia Mundial de la Persona Refugiada

Què:

  • Altres

Quan:

Inici: 20-06-2019, 19:00
Fi: 20-06-2019, 20:30

Localització:

Plaça Corsini

Preu:

Gratuïta

Organitzat per:

Stop Mare Mortum Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen