Cuinar per la història: 1 senzill plat romà (curs de cuina i degustació)
Cuina d’herència grega: Hipotrimma, la salsa que feia salivar els grecs
Una salsa mil·lenària per als paladars curiosos, feta com en l'antiguitat. Un gust intens i antic per acompanyar peix i ceba i assaborir un bon tros d’història. Remena, assaona i tasta com ho feien fa 2.000 anys. Un taller per descobrir sabors antics amb herbes, vinagre i moltes històries entre morters.
Activitat inclosa al cicle Viatges en el temps, descobriu Tarragona en família.
Idioma: català.
Més informació sobre aquest esdeveniment
Què:
- Cursos i tallers
Quan:
Inici: 12-07-2025, 17:00
Programació:
Tarragona Turisme
Localització:
Preu:
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions:
Inscripcions a https://inscripcions.tarragona.cat/cuina-dherencia-grega-hipotrimma-la-salsa-que-feia-salivar-grecs/select
Organitzat per:
Patronat Municipal de Turisme de Tarragona