Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Trobades amb l'etern Mastuset
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Trobades amb l'etern Mastuset

En aquesta emocionant exposició, MASTUSET ens convida a explorar la bellesa efímera revelada en la naturalesa a través de diferents mitjans artístics. La mostra reuneix una dotzena de pedres i les seves rèpliques en escultures de bronze, una vintena de pintures d’oli sobre planxes de coure i una selecció de fotografies de dues diferents sèries.

Trobades amb l’Etern és una exposició que desafia les percepcions convencionals de l’art. En destacar objectes aparentment insignificants, l’artista ens convida a reflexionar sobre la bellesa del que és quotidià i a qüestionar les percepcions tradicionals del que és valuós en l’art.

En la mostra trobarem també fotografies de formes creades per la llum solar a través de l’aigua, reflectides en una superfície. Aquestes imatges són especialment captivadores perquè ens recorden la capacitat sorprenent que té la naturalesa per a crear experiències visuals úniques. Ens conviden a ser conscients de la bellesa transitòria que existeix en el món natural i a valorar les subtileses i detalls que sovint passem per alt en la nostra vida diària.

Horaris:

D’ABRIL A SETEMBRE
De dimarts a dissabte, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h
Diumenges i festius, d’11 a 14 h - Dilluns tancat
D’OCTUBRE A MARÇ
De dimarts a dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
Diumenges i festius, d’11 a 14 h - Dilluns tancat

Més informació sobre aquest esdeveniment

Trobades amb l'etern Mastuset

Què:

  • Exposicions

Quan:

Inici: 07-03-2024, 19:00
Fi: 07-04-2024, 19:00

Localització:

Tinglado 1 del Moll de Costa

Preu:

Activitat gratuïta

Organitzat per:

Port Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen