Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Conferència-concert. Teresa Pàmies, la llengua com a ofici
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Conferència-concert. Teresa Pàmies, la llengua com a ofici

El Dia de les Escriptores és una celebració, de caràcter anual,  iniciativa de la Biblioteca Nacional d'Espanya, l'Associació Clàssiques i Modernes i la Federació Espanyola de Dones Directives (FEDEPE)   amb l’objectiu de recuperar el llegat de les dones escriptores, fer visible el seu treball en la literatura i combatre la discriminació que han sofert al llarg de la història. 

Des de la Biblioteca aquest any ens centrem en Teresa Pàmies, nascuda fa cent anys a Balaguer, i una de les grans escriptores de la literatura catalana del segle XX. Autodidacta, lectora empedreïda, amb compromís polític amb la llengua, el país, l’antifeixisme, el progrés social. En definitiva, una literatura compromesa com a eina d’informació, memòria i crítica. 

Per altra part, Montserrat Pratdesaba, Big Mama Montse, neix a St. Quirze de Besora l´any 1963, i de ben petita comença la seva afecció per la música iniciant-se en piano i solfeig a l´edat de 6 anys. Tot i que ha estudiat la carrera d'Enginyeria de Telecomunicacions especialista en Imatge i So, s’ha dedicat professionalment a la música. Ha coproduït un nombre important de discos i té un significat ressò internacional; és també periodista musical, professora i concertista.

Més informació sobre aquest esdeveniment

Conferència-concert. Teresa Pàmies, la llengua com a ofici

Què:

  • Xerrades i congressos
  • Lletres

Quan:

Inici: 14-10-2019, 19:00
Fi: 14-10-2019, 20:00

Programació:

Biblioteca Pública, Tardor Literària

Localització:

Biblioteca Pública

Preu:

Entrada lliure

Organitzat per:

Biblioteca Pública de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen