Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda [AJORNAT] Antonio Vega. Concert Tribut per Santa Cecília
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

[AJORNAT] Antonio Vega. Concert Tribut per Santa Cecília

Concert ajornat fins al 19 de desembre a les 12.30 h

L’aMt celebra anualment des del 2007 el Dia de la Música (21 de juny) amb un concert especial de tribut a un grup o solista o un estil o data musical de relleu històric, el repertori del qual és reinterpretat pels socis de l’aMt. Des dels Beatles, als Stones, Queen, Elvis, Bob Marley, Pink Floyd, David Bowie, Madonna o Bruce Springsteen, s’ha fet ja una llarga llista de tributs a l’aMt.

Per aquest 2020 el músic escollit, a proposta dels socis, ha estat ANTONIO VEGA. Tant amb Nacha Pop primer com en solitari posteriorment, aquest cantant, compositor i guitarrista madrileny ha estat una influència important per a molts músics de tot l’Estat.


Davant la impossibilitat de celebrar el concert en condicions al juny, el tribut s’ha reprogramat al 21 de novembre per Santa Cecília, la patrona de la música i els músics, i el celebrarem a l’exterior del Centre Cívic de Torreforta. Per l’aMt també és una manera de reconèixer que els barris de ponent són una de les principals pedreres de músics de la ciutat.
Finalment fem valdre i reivindiquem l’esforç dels músics i voluntaris que pujaran a l’escenari amb setmanes de treball musical a l’esquena, d’un repertori que en molts dels casos és totalment aliè al seu gust i estil interpretatiu, i això és per nosaltres la força principal del nostre tribut musical anual. “La chica de ayer”, “Una décima de segundo” o “El sitio de mi recreo” seran algunes de les cançons que sonaran a Torreforta.

Aforament limitat i amb reserva prèvia al correu entrades@capsademusica.com 

Els accessos o portes s’obriran al públic 20 minuts abans de l’inici del concert.
 

Més informació sobre aquest esdeveniment

[AJORNAT] Antonio Vega. Concert Tribut per Santa Cecília

Què:

  • Música

Quan:

Inici: 21-11-2020, 12:30
Fi: 21-11-2020, 13:30

Localització:

Capsa de Música - Espai Tabacalera

Preu:

Gratuït amb reserva prèvia

Organitzat per:

aMt

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen