Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Ànsia, Cia. La Salamandra
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Ànsia, Cia. La Salamandra

Quatre veus s'escolten, s'acusen, es pregunten, es qüestionen. Quatre monòlegs entremesclats reverberen com un ressò de cadascun, esperant desesperadament una resposta. A, B, C i M semblen comunicar-se com si fossin una sola veu que sorgeix salvatge des de la foscor, com un monstre incomprès i solitari que demana amor des del centre del cor del món sense que la seva queixa sigui escoltada. Abandonats a la seva sort, en un món en ruïnes, aquestes quatre veus lluiten contra les seves pors i el dolor que les persegueix quan entren en contacte amb la realitat.

Idiomes: català, anglès, castellà, alemany i serbocroata

Autoria: Sarah Kane Direcció: Loredana Volpe Traducció: Chap Rodríguez Rosell Interpretació: Marc Pujol, Marta Ossó, Anna Casas, Chap Rodríguez Rosell i Marc Garcia Coté Música en directe i espai sonor: Alvar Llusá-Damiani Escenografia: Jordi Bulbena i Cia. La Salamandra Il·luminació: Daniel Gener

Ànsia, Cia. La Salamandra

Què:

  • Teatre

Quan:

Inici: 23-11-2019, 20:30
Fi: 23-11-2019, 21:30

Programació:

Sala Trono-Armanyà, Tardor Literària

Localització:

Sala Trono-Armanyà

Preu:

16€

Venda d'entrades:

En línia entradium.com

Organitzat per:

Sala Trono

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen