Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda [CANVI DE DATA I D'UBICACIÓ] 'Anda mi madre', basada en l'obra de Juan José Alonso Millán 
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

[CANVI DE DATA I D'UBICACIÓ] 'Anda mi madre', basada en l'obra de Juan José Alonso Millán 

Aquest espectacle, inicialment programat per al dia 24 de març al Teatre Tarragona, passa al dia 1 de juny al Teatre Metropol.

 

Off KM 0. 

Direcció: Paco Torralba.

Una versió molt lliure de l’obra de Juan José Alonso Millán, composada per tres peces curtes molt divertides dins la línia del grup tarragoní Torralba Teatre amb tocs crítics amb la realitat social actual. Aquesta vegada ens presenten un espectacle relacionat amb el tracte que proporcionem a la gent gran. Mare no n’hi ha més que una, però depenent de les famílies arriba un punt en què la convivència amb elles es fa difícil i, en lloc de lluitar pel manteniment de la família, les mares i les àvies es converteixen en una càrrega quan no hauria de ser així.

Aquesta obra vol explorar aquestes difícils situacions, portant-les a l’exageració dins d’una comèdia que pretén ajudar a entendre la importància de l’assistència i estima per les persones grans.

Molt sovint es diu que ha sigut i serà sempre l’eterna problemàtica entre joves i persones grans. Algunes vegades per falta d’atenció i unes altres per egoisme, oblidant-nos que els propers habitants de les residències podrem ser nosaltres.

Espectacle en castellà.

Més informació sobre aquest esdeveniment

[CANVI DE DATA I D'UBICACIÓ] 'Anda mi madre', basada en l'obra de Juan José Alonso Millán 

Què:

  • Teatre

Quan:

Inici: 01-06-2019, 18:00
Fi: 01-06-2019, 19:30

Programació:

Primavera Literària, Teatres de Tarragona

Localització:

Teatre Metropol

Preu:

12 € platea / 6 € amfiteatre / - 25 i + 65 anys (platea): 8 €

Venda d'entrades:

A partir de l'1 d'octubre:

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen