Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Estiu amb cooperacció. Exposició "Síria, el camí de l'exili"
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Estiu amb cooperacció. Exposició "Síria, el camí de l'exili"

Síria, camí de l'exili

La por d’arriscar la vida per travessar una frontera, la duresa d’un camí per diferents països, la incertesa i el cansament de l’espera, l’esperança en el futur..., són vivències personals que sorgeixen amb força a “Síria, camí de l’exili”, treball que pretén acostar el testimoni de persones refugiades que ens descriuen, amb paraules sinceres, el seu camí cap a una nova vida a Europa.

L’exposició està formada per vint-i-quatre imatges preses pel fotoperiodista David González, que, entre els mesos de gener, febrer i març de l’any 2016, ha acompanyat diferents grups de persones re­fugiades al llarg de l’anomenada ruta dels Balcans, des de l’illa de Lesbos, a Grècia, focus mediàtic de la crisi, fins a les fronteres de Macedònia, Sèrbia, Croàcia, Eslovènia i Àustria.

Síria, el camí de l'exili és la segona exposició del projecte Tarragona-Tecla-Síria,

La primera exposició que forma part del projecte és Síria, la paraula de l'exili que es pot visitar del 18 de juny al 9 de juliol al Pati Jaume I, a la Plaça de la Font, 1.

La trilogia la tanca Balam, documental que recull en format audiovisual els testimonis d'aquestes persones en èxode des de Síria. Es projectarà l'1 d'agost a l'Espai Jove La Palmera.

Estiu amb cooperacció. Exposició "Síria, el camí de l'exili"

Què:

  • Exposicions

Quan:

Inici: 18-06-2018, 09:00
Fi: 31-12-2018, 09:45

Localització:

Centre Cívic Municipal de Sant Salvador

Preu:

Gratuït

Organitzat per:

Departament de Cooperació

Hi col·labora:

Centre Cïvic de Sant Salvador

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen