Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Aules temàtiques de l'Espai Jove Kesse
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Aules temàtiques de l'Espai Jove Kesse

Aula de coach personalDates: Tots els dimarts del 6 de febrer al 19 de juny. Edat: de 12 a 17 anys.  Entrenament del pensament i la pròpia percepció per experimentar canvis intensos i motivadors i així aconseguir els resultats esperats tant a nivell escolar com personal.

Aula de joves artistes. Dates: Tots els dimecres del 7 de febrer al 20 de juny. Edat: de 12 a 25 anys). Taller de creació dirigit a oferir recursos narratius i expressius a joves creadors/creadores i artistes com escriptores, ballarins, actrius, dramaturgs, artistes plàstics, músics, poetes...

Aula de cinema i fotografia. Dates: Tots els dimecres del 7 de febrer al 20 de juny . Edat de 12 a 35 anys. Conèixer el llenguatge cinematogràfic, els recursos, anàlisi d’una projecció o despertar el plaer pel cinema o les creacions audiovisuals son alguns dels objectius d’aquesta aula on a través de diferents pràctiques descobriran aquest mon.

Aula de creació i autoproducció d'espectacles. Dates: Tots els dijous del 8 de febrer al 21 de juny. Edat de 12 a 35 anys. Eines i recursos de creació, producció i de gestió per a la producció d’espectacles i l’organització de projectes de qualsevol tipus i àmbit cultural. 

Aula de cuina 'xefs joves'. Dates: Tots els dijous del 8 de febrer al 21 de juny. Edat de 8 de febrer al 21 de juny. Edat: de 12 a 35 anys. Inverteix els dijous a la tarda a recollir tota la formació possible sobre l’art culinari, demostrant si tens habilitats i dots de xef per sorprendre les companyies més properes. No tot és cuina.

Aula de japonès. Iniciació. Dates: Tots els dijous del 8 de febrer al 21 de juny a les 18.30 h. Edat: de 12 a 35 anys. Curs de llengua japonesa que consisteix a aproximar els i les alumnes als sil·labaris hiragana i katakana, als adjectius i verbs més freqüents, al vocabulari japonès i a l’escriptura amb Kanjis. La immersió necessària per animar-te a descobrir els trets més característics de la llengua japonesa.

Aula de japonès. Intermig. Dates: Tots els dijous del 8 de febrer al 21 de juny a les 19.30 h. Edat: de 12 a 35 anys. La immersió necessària per animar-te a descobrir i també aprofundir en els trets més característics de la llengua japonesa.

Aula de japonès. Aprofundiment. Dates: Tots els divendres del 9 de febrer al 22 de juny a les 18.30 h. Edat: de 12 a 35 anys. Curs de llengua japonesa que consisteix a aproximar els i les alumnes als sil·labaris hiragana i katakana, als adjectius i verbs més freqüents, al vocabulari japonès i a l’escriptura amb Kanjis. La immersió necessària per animar-te a descobrir els trets més característics de la llengua japonesa. 

Aula de teatre jove. Dates: Tots els divendres del 9 de febrer al 22 de juny. Edat: de 12 a 18 anys. Un espai d’expressió teatral per descobrir formes i registres d’interpretació i caracterització personal. L’Aula de Teatre Jove conviu a l’Espai Jove Kesse com un dels projectes interns de dinamització on pren cada cop més força la seva capacitat d’acció.

Aula de manualitats. Dates: Tots els dissabtes del 10 de febrer al 22 de juny. Edat: de 12 a 35 anys. Scrapbooking, ganxet, amigurumi, i moltes coses més... Desenvolupa la creativitat i la imaginació en aquest espai de manualitats diverses amb l’objectiu d’iniciar-se o ampliar coneixements.

Aula multiesport. Dates: Tots els dissabtes del 10 de febrer al 16 de juny. Edat: de 14 a 35 anys. Practica esport a l’Espai Jove Kesse. sessions d’entrenament funcional, gimcanes i curses, jocs tradicionals i populars...

 

Aules temàtiques de l'Espai Jove Kesse

Què:

  • Cursos i tallers

Quan:

Inici: 19-01-2018, 18:30
Fi: 22-06-2018, 20:00

Programació:

Tarragonajove

Localització:

Espai Jove Kesse

Telèfon de contacte:

977296251

Preu:

Gratuït

Venda d'entrades:

Informació i inscripcions a www.tarragonajove.org

Organitzat per:

Ajuntament de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen