Programacions destacades

Cerca el teu acte

Esteu aquí: Inici TGN Agenda Tarragona amb els ulls del Canonge Foguet
L'agenda on consultar tota l'activitat cultural, esportiva, formativa i ciutadana de Tarragona, organitzada per les diferents entitats públiques i privades de la ciutat.

Tarragona amb els ulls del Canonge Foguet

Acció teatralitzada a Casa Castellarnau per viatjar a la Tarragona de mitjans del segle XVIII a través dels ulls de Ramon Foguet. Canonge de la Catedral de Tarragona i ardiaca de Vila-seca. Va esdevenir la figura clau durant el segle XVIII gràcies als seus coneixements il·lustrats i a les seves publicacions, una de les més rellevants La Il·lustració a la Tarragona del segle XVIII.

El Canonge tenia una gran passió per col·leccionar antiguitats i preservar-les per poder-les estudiar. Els visitants podran pujar al seu despatx i conèixer el personatge. Ell va recuperar inscripcions llatines, objectes artístics i arqueològics. Algunes d’aquestes peces es podran anar veient al llarg de l’acció teatralitzada.

En Ramon Foguet els farà reviure anècdotes i conèixer la ciutat de l’època. I us explicarà els esdeveniments més rellevants d’aquella època.

A càrrec de l’actor Josep Maria Piñol. 

Idioma: català

Tarragona amb els ulls del Canonge Foguet

Què:

  • Visites, rutes i excursions
  • Patrimoni i història

Quan:

Inici: 18-03-2023, 11:00
Fi: 18-03-2023, 12:00

Localització:

Casa Castellarnau

Preu:

5 €

Venda d'entrades / Inscripcions:

entrades.tarragona.cat

Organitzat per:

Museu d'Història de Tarragona

Afegeix a la teva agenda:

vCal iCal

Visita l'acte al web d'origen